Fasolka po bretońsku

Autor przepisu: Mati - PrzepisDiety Mati
Fasolka po bretońsku - PrzepisDiety

Informacje:

Tagi: śniadanie, mięsne Czas przygotowania: 30 min Poziom trudności: łatwy Produkty: 11

Lista zakupów:

Wartości odżywcze:

Kalorie 1604 kcal Tłuszcz 55 g Węglowodany 190 g Białko 68 g
Przepis
Produkty
Krok 1

Sposob przygotowania:

Fasolka po bretońsku - PrzepisDiety 1
Obrać i pokroić cebulę i czosnek. Pokroić wszystkie parówki w plastry.
Krok 2

Sposob przygotowania:

Fasolka po bretońsku - PrzepisDiety 2
Rozgrzać oliwę na patelni. Dodać cebulę i lekko podsmażyć. Następnie dodać czosnek i posiekane parówki. Jak parówki się trochę podmażą dodać pasate, fasole i zamieszczać.
Krok 3

Sposob przygotowania:

Fasolka po bretońsku - PrzepisDiety 3
Na końcu dodajemy przyprawy, mieszamy i gotujemy na małym ogniu przez około 10 minut pod przykryciem mieszając od czasu do czasu. Porada: Chili dodać tylko odrobinkę chyba że ktoś lubi na ostro.